Konferencer, selskaber og møder

Selskaber1Står du og mangler et spændende sted til din næste event?

Uanset om det er en konference, en middag, en reception, en firmafest eller et privat arrangement, tilbyder Naturama og Fjord&Bælt spændende og utraditionelle oplevelser og rammer for din event.

Ring og hør nærmere om mulighederne, og vi hjælper dig gerne med at skræddersy dit arrangement – også gerne med oplevelser ud-af-huset som f.eks. sejlture eller bådsafari.

Spis middag i stemningsfyldt atmosfære blandt dyrene på Naturama eller nyd din middag med skøn udsigt fra vores lokale på 1. sal på Fjord&Bælt, hvor du har kig til vores marsvin og sæler i bassinerne samt kig til det skønne havneområde i Kerteminde. Vi samarbejder med nogle af de bedste restauranter i Svendborg, Kerteminde og omegn.

I forbindelse med dit arrangement tilbyder vi også mulighed for særlige aktiviteter f.eks. sjove dissektioner, rundvisninger, shows, hands-on forløb, faglige foredrag eller formidlingsevents med brug af teatervirkemidler. Det kan f.eks. også være særlige aftenforløb på Fjord&Bælt hvor du kommer helt tæt på dyrene med fodringer og særlige formidlingsforløb med sæler og marsvin. Mulighederne er mange, hvad enten det er arrangementer med middag eller blot brug af vores attraktioner som en ”ice-breaker” i dit arrangement.

Naturama og Fjord&Bælt tilbyder også at du kan leje en af vores dygtige formidlere til at komme på besøg hos jer, til jeres event – firmafest eller privat – vi har altid mange spændende foredrag og formidlingsoplevelser at byde på.

Naturama har kapacitet til ca. 90 spisende gæster ad gangen, fordelt på vores 3 etager.

Fjord&Bælt har kapacitet til ca. 30 spisende gæster ad gangen.

For begge steder gælder at flere lokaler/områder kan inddrages og der kan derfor være mulighed for at kunne dække op til flere gæster end ovennævnte.

Hvis du ønsker at høre nærmere, så kontakt bookingen for information og pris T: 2488 6206 M: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.