Foredrag 2017

På Fjord&Bælt kan du 4 gange årligt komme til inspirerende foredrag med vekslende temaer. Mød interessante og underholdende foredragsholdere og få udvidet din horisont.

Køb et årskort og få entré til rabatpris både til foredrag på Fjord&Bælt og Naturama.

Rigtig god fornøjelse!

Foredrag: Det blev noget med at sejle

Onsdag d. 26. april kl. 19-21 - Munkebo Bibliotek

UDSOLGT!!

Emil Erichsen (kendt fra TV-serien "Kurs mod fjerne kyster") kommer forbi Munkebo Bibliotek og fortæller om hans 3 år lange rejseoplevelser fra skibet Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20érne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i "Kurs mod fjerne kyster", og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

Foredraget er arrangeret i et samarbejde mellem Fjord&Bælt og Kerteminde Bibliotekerne og koster KUN 125 kr. (husk der er rabat, hvis du har årskort til F&B). Du kan købe billetterne allerede nu på www.kertemindebibliotekerne.dk

Foredrag: hvalhajer, havskildpadder og andre væsner i Koraltrekanten

Onsdag d. 27. september kl. 19-21

Lene sætter fokus på verdens rigeste havområde, Koraltrekanten, hvor hun tager os med på en rejse under overfladen, hvor vi ikke blot vil møde kulørte koraller og fisk, men også karismatiske kæmper som havskildpadder, hvalhajer og djævlerokker. Lene giver også et indblik i de udfordringer regionen og dens beboere står overfor.

Køb et årskort og få foredragsoplevelser til rabatpris på både Naturama og Fjord&Bælt.

Foredrag: Dybere og dybere

Onsdag d. 15. november kl. 19-21

Hvor dybt kan vi mennesker komme – og hvad kan vi lære af sælerne, hvalerne og de andre havpattedyr? Morten er danmarksmester i fridykning og undervandsjagt og arbejder til dagligt med at træne folk i at blive bedre til at holde vejret og slappe af under vandet. Hør ham fortælle om dykkerreflekser, vejrtrækning m.m.

Køb et årskort og få foredragsoplevelser til rabatpris på både Naturama og Fjord&Bælt.