• Billede 6

  Noget for alle

  - små som store

 • Billede 5

  Fascinerende udstillinger

  - dyk under overfladen

 • Billede 4

  Formidling i børnehøjde

  - leg og læring

 • Billede 3

  Legesyge sæler

  - shows og formidling

 • Billede 2

  Unikke marsvin

  - forskning og formidling

 • Billede 1

  Velkommen til Fjord&Bælt

  - oplev havets magi

oplevelser skoler virksomheder naturama
Fjord&Bælts mission er at inspirere til bevarelse af naturen omkring os gennem oplevelse, fascination og forståelse

 

Lærke fra MGP synger ved Fjord&Bælt

Lørdag d. 12. august kl. 11 kan man høre den unge Lærke fra MGP synge ved Fjord&Bælt. Lærke fik i 2014 en flot 2. plads med sangen "Så Ta Den Dog" og siden har hun sunget sig vejen frem til succes.

Fjord&Bælt fyrer lidt ekstra op under højsæsonen, når der arrangeres koncert på parkeringspladsen med Lærke fra MGP. Koncerten er gratis, og der gives hele dagen 20% rabat på entréen til besøg på Fjord&Bælt.

14-årige Lærke Marquard, blev for første gang kendt, da hun med sangen ”Så Ta Den Dog!” fik en flot 2. plads i MGP 2014.

Siden da, er det bare gået stærkt for den unge sangerinde, der i dag er mere kendt, for succes singlerne Vi skal ikke være kærester, Bad Boy og Nu’ det nok, og ikke mindst de mange sjove musikvideoer på Lærkes Youtube kanal, der er set mere end 14 millioner gange.

Lærke har haft et travlt 2016, med mere end 50 koncerter i kalenderen, lige fra byfester, og indkøbscentre til Tivoli og Langelandsfestival. Hun passer samtidig også skolen, hvor hun nu starter i 9. klasse. ”Det er min drøm det her, så det er ok at ha’ travlt indimellem”, siger Lærke, der fortæller, at hun allerede er booket til en tour med 48 shows i sommeren 2017.

Sammen med sine to seje dansere, Nadia og Camilla, der ofte er med til at sætte ekstra fart og kulør på hendes shows, er Lærke igen klar til hen over efteråret og vinteren at komme rundt i landet igen og høre de mange glade børn skråle med på de kendte hits.

 


Fjord&Bælt kan så meget mere end flotte udstillinger...